Gintarės ir Vytenio vestuvės

Kai iki vestuvių šventės lieka trys valandos, o tu randiesi bala žino kur! Kai už lango 36 šilumos ir automobilyje pradeda  vysti gėlės! Ir visą tai vainikuoja automobilio rato nuleidimas… Belieka tik giliai kvėpuoti ir tikėtis stebuklo, arba bėdai neabejingų žmonių.

Ačiū padėjusiem, kad viskas būtų atlikta laiku ir kuo geriau. Viskas gerai, kas gerai ir gražiai baigiasi! Su tokia pradžia Gintarės ir Vytenio gyvenimas turėtų būti pilnas nuotykių – gražių ir kupinų meilės!

bendra

Nuostabaus laisvalaikio ir pramogų centro „Margis” aplinkoje derinau oranžinės spalvos atspalvių dekoracijas ir gėles.  Laisvos, romantiškos, vasarinės gėlių kompozicijos puošė šventės staliukus, o furšelinio stalo puošimui pasirinktos dviejų tipų gėlių kompozicijos t.y kompozicija atkartojanti puokštes ant staliukų ir pavienių smulkiažiedžių rožių šakelės.

gles3

Vazas perrišau atlasiniais oranžinės spalvos kaspinais, kad dar labiau būtų pabrėžta šventės spalva.

zvakes

Kartais dekoracijas pakoreguoja ir gamta. Nors Gintarė ir labai norėjo daugybės žvakių jos šventinės dienos vakarą, bet gamtos karštis už lango koregavo visus mūsų norus. Kai už lango tvyros karštis, mažiausia apie ką norėtum pagalvoti tai žvakių šiluma. Tai gi žvakių buvo naudota minimaliai: staliukų ir furšetinio stalo puošybai.

medis

Nemeluosiu, kolonos dekoravimas man sukosi galvoje lygiai tris mėnesius t.y lygiai tiek laiko kai pirmą kartą sutarėme dėl šventės dekoravimo ir šios kolonos klausimo. Mano pasiūlyta mintis šią koloną paversti tikru linkėjimų medžiu – virė visą laiką, bet jos įgyvendinimui turėjau milijoną klaustukų! Nežinau kaip kitiem, bet aš stengiausi šią užduotį įvykdyti kuo tiksliau, ir salėje „užaugintas” linkėjimų beržas manau puikiai man pavyko.

siaip

Gintare ir Vyteni, nuoširdžiausiai linkiu visų ant linkėjimų medžio linkėjimų išsipildymo! Gražaus ir ilgo jums gyvenimo kartu!