Apie mergvakarius….

Insparation – savaitgalis.

Mergvakaris. Oi smagu buvo! Taip gera su savo mergaitėm pabūti kartu, paplepėti apie mums visom taip mielus dalykus, išgerti vyno, pasijuokti, paverkti…kai vyno jau per daug….

Savaitgalį ramiai nudardėję galvų prasipūsti į senamiesčio lauko kavinę – gėrėme kavą ir džiaugėmės kad miestas po truputį atsigauna po „studentų tuštėjimo meto”. Kadangi buvo šeštadienio vakaras tai mergvakarių ir bernvakarių būreliai tik ir zujo aplinkui. Bet palaukite! Ar tos policininkėm apsirengusios, su prilipinamom kojinėm panelės, su nubėgusiu tušu ir susivėlusiais plaukais – norėtų būtent taip prisiminti savo mergvakarį? Nežinau…ar sexualumas dažniausiai susiveda į vulgarumą? Ar tik taip mes jau galime atkreipti į save dėmesį, o galiausiai – kodėl tai reikia daryti??? Ypač kai dėmesio centre atsiduria ne jaunoji, kurios čia vakaras, o jos draugė ilgais šviesiais plaukais ir žinoma su trumpiausiu sijonu ir aukščiausiais aukštakulniais. Ai ir dar kuri šūkauja ant visos aikštės kad už 10 lt parduoda „pimpalą”. Ok…

Oi….tik noriu palinkėti paprastumo ir jaukumo kiekvienoje jūsų šventėje. Jeigu kvailiojate – darykite tai kad rytoj nebūtų gėda, bet nuo juoko skaudėtų pilvą!  Aš už stiliu. Už stilingą ir iki smulkmenų pragalvotą šventės dekorą. O jei nėra laiko – bent minimaliai suasmenintas tos dienos smulkmenas. Kurkime skoningasi, saikingas ir nuotaikingas šventes! Ypač mergvakarius! Juk jūsų draugė išteka! jeee! :)

mergvakaris1

Tie nėriniuoti apatiniai – mane pakerėjo! Super idėja mergaičių vakarėliui! Tobulai moteriška:)

mergvakaris21

Kai už lango puikus oras – mėgaukitės juo! Po didžiuoju medžiu, kur vaikystėje drauge laipiojote jo šakomis – surenkite jaunosios vakarėlį!

mergvakaris32

O kas sakė, kad per mergvakarį būtina eiti iš namų? Idealus mergaičių vakarėlis, idealioj aplinkoj su geru vynu, filmais ir žinoma – prisiminimais!

Žinoma galiu jums padėti surengti tokią gražią šventę :) Juk ne paslaptis, kad tokiem dalykam labai sunku rasti laisvo laiko….