Ispanijos kvapas!

Apie vestuves. Negalėjau atsakyti savo klasiokės vestuvių dekoravimui! Žinoma negalėjau! Dėl senos draugystės, dėl įdomumo dekoruoti internacionalines Lietuvės ir Ispano vestuves. Uždavinys: atspindėti lietuvos ir Ispanijos bruožus. Bent minimaliai. Sukurti jaukią, elegantišką, nuotaikingą aplinką į kurią įmaišius šiek tiek šmaikštumo ir geros nuotaikos gavosi – puiki vestuvių aplinka!

ryziai

Kuo galėjau tuo padėjau.  Po bažnytinės ceremonijos jaunųjų sveikinimams pasirinkome žiedlapių ir ryžių „asorti”. Ryžių maišeliai elegantiškai perrišti baltu kaspinėliu ir pažymėti vardine Sandros ir Jesus etikete. Kadangi Jaunųjų vestuvių kvietimuose dominavo žalia spalva – etiketę nusprendžiau kurti taip pat gryną, vasariška, žalią.

geles

Ilgai svarstę spalvų gamą, pasirinkome ryškias margaspalves puokštes stalo dekoravimui.  Juk turėjo kvepėti Ispanija! O už lango vilnyti lietuviški rugiai….

kede

Neskubėkite kaimo turizmo sodybai taikyti restoranuose naudojamus kėdžių užvalkalus! Tikrai, patikėkit manimi, dažnai jie ten neras sau vietos, nes tai ne restoranas, o visai kito tipo aplinka. Taip ir šiai šventei sprendimas kėdes puošti mažomis gėlių kompozicijomis – pasiteisino 100%. Elegantiška, neperkrauta ir kažkas įdomiau….

ispanijaŠventei sukurti kampeliai moteriškiems saldiems pašnekesiams, prie tradicinių ispaniškų gardumynų, ir vyriškas kampelis, su tikrais ispaniškais cigarais ir futbolu!

orange

Kadangi šventė vyko nuostabios gamtos kampelyje, tai linkėjimu medžiu pasiūliau paversti kieme augančią pušelę. Ant jos linkėjimų lapeliams parinkau ryškias oranžinės spalvos juosteles su dekoratyviniais lapeliais.

nuotraukos

Ilgai bendraujant laiškais su Sandra, ji man prisipažino, kad negali atsispirti nuotraukoms! Nuotraukos jai yra neatsiejama gyvenimo dalis, kuriose užfiksuojami svarbiausi gyvenimo momentai. Vieną salės sieną nusprendėme dekoruoti Sandros ir Jesus gyvenimo akimirkomis.  Kiekvienam svečiui buvo malonu rasti save jaunavedžių draugijoje, o taip pat peržvelgti įsimylėjėlių pasipiršimo, vaikelio gimimo bei kelionių nuotraukas.

persikas

Kai paklausiau Sandros „tai kas ta Ispanija, kuo ji kvepia?”, pirmi žodžiai buvo vėduoklės, vynas, persikai, korida  ir futbolas (nuo šių metų ypač  J). Internete daug kartų mačiau vaisius pritaikomus stalo kortelėms. Tai ir aš pabandžiau šiai šventei suteikti persikų kvapo ir skonio. Saldus, kvapnus, švelnus…

Tikiuosi šventė buvo nepakartojama! Laimės jūsų gražiai šeimynai. Santarvės, susikalbėjimo ir žinoma MEILĖS!

Komentarai yra išjungti.