apie 2015 metus

Jau tendencija aiški – prisėsti ilgesniems įrašams laiko atsiranda kartą per metus. Kas atsitiko? Para gal sutrumpėjo? Vis prašiau kad ji 36 valandas turėtų, o ji ėmė ir šiais metais sutrumpėjo iki…nežinau kelių…

Bet  vadovaujantis patarle „geriau vėliau nei niekada“, kimbu į ilgą pasakojimą apie 2015 metų pažintis, nuotykius, atradimu ir praradimus.

Metų atradimu skelbiu mano Evelina:) Buvusi klientė netyčia tapo kolege, ir naujo „20dienų“ vardo bendraturte. labai keistai šis žodis skamba, bet sako taip teisingas. Su ja kapanojam vestuvių planavimą, nes  tieisog atėjo laikas rimčiau visiems kurie planuoja savo šventę papasakoti ne tik apie dekorą, bet ir planavimo bonusus, klaidas, pasidalinti kontaktais ir pan.

 

Antras metų atradimas Gerda jos namai čia: www.mažistebuklai.lt Tikrai stebuklas ją pažinti. Nesistebiu kad ji atsirado mūsų gyvenime, nes geri ir talentingi žmonės randa mus ypač greitaiJ Su ja šiais metais turėjom kelias tikrai stiprias fotosesijas, kurios  ilgai brandinosi mūsų galvose. Kardinaliai skirtingos bet abi man labai svarbios.

Nauja graži pažintis gimė su Ingrida, „Inži“ mados namų dizainere.  Ačiū už draugystę ir pasitikėjimą puošiant jų stendą parodoje „Išteku“. Nu žiauriai gerai gavosiJ Bendra idėja išpildyta maximaliai.

Šiais metais buvo ir pirmų kartų.  Pirmas kartas dalyvavimas vestuvių parodoje. Kol kas sakau kad tai paskutinim mano dalyvavimas, bet niekada nesakyk niekada… Kodėl? Kas mane pažįsta žino kaip man svarbu natūralūs procesai. Natūraliai ateinantys ir ieškantys mūsų žmonės, kurie žino kad jiems patinka ką mes darom ir jie nori su mumis draugauti. Nemėgstu įtikinėti ir sakyti kuo mes geresni. Nežinau kuo geresni. Šiuo metu tikrai yra begalė nuostabių dekoratorių. Ir tikrai puikiai dirbančių, pati sėdžiu ir nervuojuosi kaip jiems taip gražiai gaunasiJ Tas verčia susikaupti ir tobulėti patiems. Negali užsisėdėti, nes viskas juda belenkokiu tempu!

Parodai ačiū už naujus klientus Ir nakvyne stoties rajone.

O apie poras šių metų kartotis?:) Kartojuosi –  belenkaip faini žmonės buvo šiais metais. Nesuprantu iš kur tikrai tokie lendaJ Paprasti kaip dvi kapeikos, pasitikėjimas mūsų darbu iki mėnulio ir atgal!

Šį sezoną turėjom labai daug rustic stiliaus vestuvių. Dar neivienais metais nebuvo taip populiarūs lino takeliai, vyno kamščiai ir lauko gėlės. Tikrai gražių variantų prikurpėm, ir tikiuosi liko visi labai patenkinti.

Nuotraukų kaikurių švenčių vis dar laukiu. Tad į šį koliažą sudėjau po vieną, dvi ką turėjau.

Ai ir dar: ar pasakojau koks geras jausmas kai žmonės net nematę darbų per rekomendacijas ateina?:) GERAS. Tikrai gerasJ Ačiū visiems kurie minite mus geru žodžiu! Ačiū už visus tortus, šampanus, vynus, arbatas  po švenčių! Tikiuosi “20 dienų“ taip pat greitai užaugins mūsų gerbėjų ratą kur kalbėsim tik apie vestuves.

Su nekantrumu laukiu kitų metų, nes JAU žinau kad turėsim labai puikių porų, gražių vietų ir dekorų!!!

 

Komentarai yra išjungti.