Apie Kalėdas:)

Nepykit kad tyliu. Bet šiandien ta diena, kai mintys pačios nori kad jas užrašyčiau. O čia mano dienoraštis.

Kalėdos mane pavijo sekančią dieną po vestuvių sezono uždarymo. Taip ir nespėjom su mergaitėm jo kaip reikiant “uždaryti”…. stačia galva puolėm į lempučių girliandas, eglišakius ir tt.

Kaip ir visais metais, šventėm ruošiuosi labai iš anksti. Žinau kad visi draugai tikisi kažkokios smulkmenos mano pačios gamintos, tad baisu ir nuvilti. Pabandžiau prieš kelis metus prasisukti su vyno ir sūrio rinkiniais – nepavykoŠypsena Baisiai nesuprato visi! Ok, tai šiais metais jau lapkričio pradžioj dėžė kvepiančių dovanų jiems jau buvo. Negaliu sakyti ką dariau, nes žinau kad viena gerbėja mano labai aktyviai skaito mano rašliavas – siurprizo sugadint nenoriu.

Šias kalėdas pasitinku ir su labai dideliu darbu, ir naujais uždaviniais – vitrinų ir PC dekoru. Kelios foto iš dirbtuvėlių, kuriose gaminau milžiniško dydžio saldainius! Tikiuosi juos rasite lengvai Kauno Akropolyje.

Nuo mano vizijos kalėdų miestelis gavosi šiek tiek nutolęs, bet saldainių sala – beveik tokia kaip svajojau.

Šiandien skubu pakuoti dovanas visiems kas už LT sienų nuriedėjo. O juos myliu ypatingai! Taip kitaip. Keistas jausmas kai nebežinai tau brangių žmonių kasdienybės, džiaugsmų ir vargų. Bet širdimi visada su jais!

Tad pakuojam, vyniojam, fotografuojam i einam iš proto dėl KALĖDŲ!

Komentarai yra išjungti.