Pasivijo sezonas mano namus. Tikrai taip, gyvenu jau rudeniu, nes tol kol rūpinuosi jūsų švenčiu grožiu – apie vasarą pamirštu. Jos tieisog pas mane nėra. Užtai yra ILGOS rudens atostogos. Ir žiemos. Ir pavasario.
Stebiu kaip nutyla švenčių organizatorių įrašai internete vasarą. Apie savo iš vis tyliu ir raustu iš gėdos. Bet ne aš kalta! Para VIS DAR turi tik 24 val.
Gražūs žmonės man šį sezoną pasitaikė. Ir beprotiškai fantastiški. Nežinau kas, bet ten viršuj man tikrai siunčia rinktines poras vestuvėms ir ypatingai smagias šeimas krikštynoms, gimtadieniams.
Džiaugiuosi kad turiu žmones kurie man padeda ir dabar nebijau susirgti ar tiesiog pavargti – visada yra patikimos rankos kurios man padės. Šio sezono šventės prasidėjo labai romantiškom spalvom. Jos lydi mane visą šį sezoną: rožinė, balta, persikinė, pilka. Praėjusį sezoną taip norėjau šių spalvų šventės – tai dabar turiu su kaupu
Jonines švenčiu ramiai. Po vakar malonaus nuovargio puošiant Indrės ir Domo šventę, džiaugiuosi kad viskas buvo padaryta kaip ir mano vizijoje. Smagios, jaukios ir didelės vestuvės! Tiesa, dovanėles svečiams pakeitėme Jonines simbolizuojančia paparčio šakele. Man patiko ši mintis kuri nesupratau kaip anksčiau neatėjo man į galvą.
Švęskime trumpiausią naktį! Su griausmu, draugais, laužais! Su mylimaisiais ant žolės su vynu ir smilga lūpose! Su šeima – pindami vainikėlius ir leisdami jiems pasitikti Joninių naktį.

Komentarai yra išjungti.