Ružava

Tikras pavasaris! Saulė vis vėliau miegot nueina. Ištirpęs sniegas atidengia visus, kaip vienas draugas pasakytų „socialinius sluoksnius”. Be guminių šunio išvesti net negalvoju! Nei žalia, nei balta. Bet oras jau minkštas, ir pliusinė temperatūra suteikia optimizmo! Parduotuvėse vyksta pėdkelnių, vazonų ir sėklų akcijos. Mielai jomis pasinaudojau:) Išsitraukiau sijonus ir vieno sluoksnio megztinius. Ir svajoju, apie jaunuosius kurie planuoja savo nuostabiai gražias, išskirtines ir originalias vestuves! Ir dar nežino kad aš jiems reikalinga:) Jei pažįstate tokių – patarkite man parašyti laiškelį:)

Mane vis stebina koreiečių arba japonų švenčių stilius. Jų skonis. Jų prabanga vaiko gimtadienio puotai, vestuvėms, išleistuvėms. Neapsakomi projektai, kurie pribloškia grožiu ir lygiai tiek – beskonybe.  Šiandien braidydama ir žiūrinėdama KOKOliving puslapį negalėjau atsigrožėti šiuo nuostabiu, švelniu, romantišku spalvų deriniu.

55

Nuotraukos  Marisa Holmes Photography.

Nuostabus stalo kortelių sprendimas – kortelės apnertais kraštais. Taip lietuviška:) Reikės šitą mintį prisiminti:) Ir tos rožės! Jei neklystu – angliškos rožės. Pilnavidurės ir neišpasakyto grožio! Labai tikiuosi jų atrasti ir pas tiekėjus lietuvoje. Nuostabios šventinės dekoracijos!